Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Firestone MULTIHAWK 2

Με βάση την εμπειρία δεκαετιών της Firestone, το νέο Multihawk είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό ελαστικό για μικρά και μεσαία αυτοκίνητα.
Εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες. Μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλά επίπεδα θορύβου.
Σύγχρονος, κομψός σχεδιασμός που βελτιώνει την εικόνα του αυτοκινήτου σας.

 

Η Firestone αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών Bridgestone Americas. H Bridgestone Americas γεννήθηκε από τη συγχώνευση δύο μεγάλων επιχειρήσεων: της Firestone Tire & Rubber Company και της Bridgestone Tire Company Ltd. Το 1988, οι δύο εταιρείες συγχωνεύτηκαν όταν η Bridgestone Corporation εξαγόρασε τη Firestone για 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη επιχείρηση ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο. Σήμερα, η Bridgestone Americas είναι ένας διεθνής όμιλος επιχειρήσεων με 52 εγκαταστάσεις παραγωγής και πάνω από 50.000 εργαζόμενους σε όλη την Αμερική.

Η Firestone είναι μία μάρκα γνωστή για το ότι έχει συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες Indy Car, την αμερικανική Formula 1. Τα ελαστικά Firestone ειναι επίσης γνωστά σε όλο τον κόσμο για το ότι εξοπλίζουν σχεδόν αποκλειστικά με ελαστικά τα αυτοκίνητα Ford εδώ και πολλά χρόνια. Η δομή των ελαστικών επιδεικνύει προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετική απόδοση. Η μακροζωία των ελαστικών Firestone είναι αξιοσημείωτη χάρη στην ποιότητα του ελαστικού υλικού που χρησιμοποιούν.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πλάτος: 0
  • Ύψος: 0
  • Διάμετρος: 0
  • Κατασκευαστής: Firestone
  • Tύπος: Θερινά

Σχετικά Άρθρα