ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας
Image is not available
η επιλογή των ελαστικών σας είναι και δική μας υπόθεση
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

therina

xeimerina

allweather

Infinity Enviro

Κατάλληλο για SUV, με ασύμμετρο πέλμα και βελτιωμένη συμπεριφορά σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα.

H Infinity συγκαταλέγεται στις πλέον ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρίες ελαστικών παγκοσμίως.
Η πολύχρονη εμπειρία της Infinity Tyres στον τομέα των ελαστικών έχει δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα των μηχανικών και σχεδιαστών ελαστικών να δημιουργούν προϊόντα που να διαθέτουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αντοχής στο χρόνο και να βρίσκονται στην αιχμή της ανάπτυξης νέων ελαστικών. 

Η Infinity αξιολόγησε τη νέα γενιά ελαστικών Ecisis σε αρκετές Ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις δοκιμών, όπως στην IDIADA, Ισπανία, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά επιδόσεων σε διάφορους τομείς - αποστάσεις ακινητοποίησης σε βρεγμένο και στεγνό δρόμο, αίσθηση κρατήματος που βιώνει ο οδηγός και αντίσταση κύλισης.

Το Ecosis φέρει τέσσερις διαμήκεις αυλακώσεις βέλτιστου πλάτους και θέσης για ταχεία αποβολή του νερού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή της υδρολίσθησης (Aquaplaning). Επίσης έχει ειδικά σχεδιασμένους ώμους(Shoulders) που διασφαλίζουν την άμεση απόκριση στις αλλαγές κατεύθυνσης για ομαλή και άνετη οδήγηση και καλύτερο κράτημα στις στροφές σε βρεγμένο και σε στεγνό δρόμο.

Η συμπαγής κεντρική λωρίδα πέλματος προσφέρει σταθερή πρόσφυση για βελτιωμένη επιτάχυνση και φρενάρισμα, βέλτιστη επαφή με το δρόμο και άριστη κατευθυντικότητα. Επιπλέον, η τελευταία τεχνολογία γόμας βελτιώνει την απόδοση καυσίμου και μειώνει τις εκπομπές CO2. Η αναβαθμισμένη γόμα από Silica – SO2 (Διοξείδιο του Πυριτίου) πετυχαίνει εξαιρετική συμπεριφορά στο βρεγμένο δρόμο και άριστο έλεγχο της υδρολίσθησης.

Η άριστη πίεση και κατανομή των φορτίων ελαχιστοποιεί τη μη φυσιολογική φθορά, ενώ η βελτιστοποιημένη κατανομή συχνοτήτων μέσω υπολογιστή μειώνει το θόρυβο από το πέλμα και προάγει την οδηγική εμπειρία.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πλάτος: 205-315
  • Ύψος: 35-65
  • Διάμετρος: 16-21
  • Κατασκευαστής: Infinity
  • Tύπος: Θερινά
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Infinity Eco Pionner Kormoran IMPULSER B2 »


allagiΑλλαγή ενός τροχού αυτοκινήτου

Καλό είναι να γνωρίζετε πώς να αλλάξετε έναν τροχό, για να αποφύγετε πολλά προβλήματα και την άσκοπη απώλεια χρόνου στην άκρη του δρόμου, όπου ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι.

Αν πρέπει να αλλάξετε έναν τροχό στην άκρη του δρόμου...


Slider